Hvad er betjeningsmetoder for spil?

Spil og hejseværk er designet til at løfte eller flytte tunge byrder sikkert og nemt.Selvom de har lignende funktioner, er de konstrueret forskelligt til at udføre forskellige opgaver.I modsætning til hejseværker, der løfter byrder lodret, er spil designet til at flytte byrder vandret over skråninger og flade overflader.
Konstruktionen af ​​et spil er ret lig konstruktionen af ​​et hejs.De er mekaniske mekanismer, der trækker kabel til at skabe nok spænding til at trække eller trække tunge genstande.Ligesom med hejseværk kan spil være manuelt eller elektrisk betjent og have en ståltromle med et kabel viklet rundt om.

www.jtlehoist.com

Spil har en gearbremsemekanisme, der holder en last på plads, når trækket i kablet stopper.Dette er især nyttigt på skråninger.En hejs er hægtet til en byrde lodret og trækker en byrde lige op med ståltovet eller kæden fastgjort til lasten med en slynge, lastmekanisme eller anden form for anordning.

Krogen på et spil fastgøres direkte til den last, der skal flyttes.Når den tilsluttes, er dens låsemekanisme frakoblet, mens dens kabel trækkes ud af operatøren og hægtes på lasten.I mange tilfælde kan krogen placeres gennem en sektion af lasten og hægtes på kablet, hvor kablet fungerer som en type slynge.Denne konfiguration er forbudt med hejseværker.

www.jtlehoist.com

Når tromlen til et spil aktiveres, trækker dens motor gradvist, indtil den korrekte spænding er nået.Det er yderst kritisk, at belastningskapaciteten af ​​spillet og dets kabel følges, da et snap eller brud på kablet kan forårsage meget alvorlig skade på alle, der står i området.

Der er normalt en vis forvirring for folk, der ikke er bekendt med forskellen mellem spil og hejseværk.I mange tilfælde bruges udtrykkene i flæng.Forskellen mellem de to kan opsummeres i deres funktion.Et hejs løftes lodret, mens et spil trækker vandret.Disse grundlæggende funktioner er yderligere differentieret af komponenterne i hver mekanisme.

www.jtlehoist.com

Ved hjælp af en remskive eller et sæt remskiver kan spil bruges som løftemekanisme til lette belastninger.For gulvmonterede spil skrues kablet op til en remskive og ned til en belastning, en konfiguration der gør det muligt for et spil at lave et lodret løft.Andre typer spil kan monteres på bjælker eller vægge og fastgøres til en remskivemekanisme og kan betjenes elektrisk eller manuelt.


Indlægstid: 28. oktober 2022