Hvordan betjener man en elektrisk wirehejs?

Elektriske wirehejser løfter byrder ved at bruge et ståltov som løftemiddel.Ståltove består af en kerne, der løber gennem midten af ​​ståltovet, og flere tråde flettet rundt om kernen.Denne konstruktion danner et kompositreb med højere styrke.Stålreb beregnet til hejseapplikationer er typisk lavet af kulstofstål, rustfrit stål og bronze;disse materialer har høj modstandsdygtighed over for slid, træthed, slid og korrosion.
www.jtlehoist.com

Elektriske wiretaljer er ligesom elektriske kædetaljer udstyret med en hejsemotor med indbygget bremsesystem.De bruger også en række gear inde i en gearkasse, der forstærker det overførte drejningsmoment fra motoren.Den koncentrerede kraft fra gearkassen overføres til en spline-aksel.Spline-akslen roterer derefter viklingstromlen.Efterhånden som ståltovet trækkes for at forskyde lasten lodret, vikles det rundt om vikletromlen.

www.jtlehoist.com

Tovføringen bevæger sig rundt om vikletromlen for at placere ståltovet korrekt i rillerne, som løber spiralformet på vikletromlen sideværts.Tovføringen forhindrer, at ståltovet filtrer sig sammen.Ståltovet kræver også smøring.

Elektriske wiretaljer er også udstyret med næsten de samme positioneringscontrollere og sikkerhedsfunktioner, som elektriske kædetaljer besidder.

www.jtlehoist.com

Elektriske wiretaljer kan løfte tungere byrder ved lange løftehøjder.De er almindeligt anvendt i tunge og hurtige løft applikationer.De er mere i stand til at løfte og understøtte byrder i en længere periode.Dog er ståltovene muligvis ikke så holdbare som lastkæder i nogle tilfælde.De er også dyrere end elektriske kædetaljer.


Indlægstid: 27. oktober 2022