Hvor mange grader kan den elektriske stillads-hejsekran rotere?

Den vægmonterede svingkran er en kran monteret på væggen.Der er ingen støtte fra nedenstående kolonne.Der er kun én bom foran.Der hænger en elektrisk hejs på bommen.Hvad er egenskaberne ved denne kran?

Denne løftearmkran hejser udkragerkran er en relativt lille kran med begrænset støtte på væggen, så løftevægten kan ikke overstige 1 ton.(vores fabrik kan understøtte OEM) Den kan ikke kun løfte, men også rotere.

Den roterende funktion er mere bekvem i brug.Denne søjlemonterede svingkran er ikke som søjleudkragerkranen, som kan drejes i vid udstrækning, den kan kun rotere 180 grader.Da den er monteret på væggen, kan den ikke drejes bag væggen.

Mange mennesker bruger denne vægsvingkran til at løfte lette vægte, og de er mere vant til at installere dem på indendørs vægge og hjørner ved siden af ​​vinduer.Efter hejsning uden for vinduet drejes bommen for at losse tunge genstande, hvilket er meget praktisk.

Denne vægmonterede elektriske svingkran, der kan drejes 180 grader, er meget praktisk at bruge i livet.Den skal vedligeholdes ved normal brug.Efter brug skal du kontrollere, om hver del er beskadiget, og reparere den i tide.


Indlægstid: 17. februar 2022